Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

AUSPUHIXILRACING2CARBON.jpg


Danas sam imao prilike vidjeti na djelu ovaj vrlo atraktivan auspuh renomiranog proizvođača IXIL.  Za početak bi prvo rekao dvije tri riječi o IXILu . Radi se o iskusnoj firmi sa sjedištem u Barceloni koja proizvodi ispušne sisteme još od davne 1955. godine . Ako samo napomenem da imaju tradiciju u MOTO GPu, onda bi svima trebalo biti o koliko se jakom imenu radi.

 

Vratimo se na konkretan model .

 

Testni skuter je APRILIA AREA 50, 2001. god. , ima 5900 kilometara pređenih , sve je  uglavnom serijski, na koji je montiran IXILov sportski RACING2 CARBON auspuh. 
Test je obavljen budimo realni u pomalo amaterskim uvjetima, ali daje solidan uvid u sam proizvod..
 
Pa da krenemo. Sam auspuh uistinu je karbonski, i vrlo je atraktivnog dizajna. Zvuk u trenutku paljenja skutera postaje prava melodija , blago rečeno je predivan. Relativno glasan , ali za 50 ccm skuter nevjerovatno dubok . Performanse su očekivano porasle jer orginal auspuh poprilično guši samu apriliu na nekih 65km/h , a sa IXILom (i samo njim) skuter je ubrzao na solidnih 75KM/h , što je sasvim solidno. Iako je za napomenuti da sam start je mrvicu možda malo tromiji. Čini se da ovaj auspuh vapi za ugradnjom KITa na skuter :) . I za kraj sam ostavio vizualni utisak koji je stvarno odličan..
Najjednostavnija paralela bi bila- svi znamo za DUCATI, neki če reći preskup za ono što nudi , ali svi bi ga htjeli imati..  
 
O ovom članku možete i raspravljati na našem forumu .
 

 

Više o IXILu i njihovim proizvodima možete naći na www.ixil.com.hr  .

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RIDE.jpg