Naslovnica
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

MOJSKUTER je internet portal namjenjen u prvom redu svim ljubiteljima skutera. Na stranici se mogu naći razne vijesti o skuterima kako iz Hrvatske tako i iz svijeta. Prate se sve promjene na tržištu skutera i opreme. Redovito se objavljuju novosti i razne zanimljivosti. Prate se i natjecanja skutera. Naći ćete i mnoštvo savjeta , a oni spretniji će pogledati i dio namjenjen servisu skutera. Neizostavan je i kompletan katalog skutera koji se mogu naći na hrvatskome tržištu i šire , a retro kutak će Vas vratiti u prošlost.

Jedan dio portala MOJSKUTER.COM  je korisnicima najomiljenija destinacija -  MS Forum. Na forum korisnici, osim što dolaze po savjete ili razmjenu iskustava, često se dobro zabavljaju, pa i dogovaraju razne susrete i druženja. Organiziran je i odličan vikend za sve skuteraše pod nazivom SCOOTERHAPPENING. Pogledajte i mnoštvo fotografija prikupljenih sa raznih sajmova i susreta u galeriji.

Sa 2011. godinom započeo je sa radom i vrlo popularni webshop , koji se nalazi na adresi www.mstrgovina.hr , gdje možete naći mnoštvo djelova u ponudi za gotovo sve tipove skutera.

MOJSKUTER.COM je mladi portal rođen 08.06.2006. godine. Od te objave i sa velikim ambicijama temeljenim na entuzijazmu i radu nekolicine ljubitelja dvokotača ovaj portal je sve popularniji..

Svi ste dobrodošli!

 

Kontakti:

 

Vlasnik, voditelj marketinga, glavni urednik i test vozač: Goran Zarić , Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

 

MojSkuter.com dodjeljuje prestižne novinarske nagrade:

MS RECOMMENDED

MojSkuter.com RECOMMENDED

 

MS EDITOR`S CHOICE

MojSkuter.com EDITOR`S CHOICE

 

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RACING.jpg