Naslovnica
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

Reklamirajte se na MojSkuter.com

 

Za detaljne informacije o cijenama i prednostima reklamiranja na MojSkuter.com pošaljite upit na našu E-Mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Prednosti reklamiranja na MojSkuter.com

 

MojSkuter.com je u Hrvatskoj i šire postala najpopularnija internet destinacija svih ljubitelja skutera. Promičemo skutere, natjecanja skutera, sigurnost u prometu, pišemo o novitetima i moto opremi, savjetujemo oko održavanja vašeg skutera itd. Entuzijazam imamo, ali dobro će nam doći i svaka financijska pomoć da bi mogli pokriti troškove servera i održavanja, te oko organiziranja projekata kao što je npr. vrlo popularni SCOOTERHAPPENING. Tematski gledano k nama čitatelji dolaze često radi prikupljanja informacija prije kupnje, što vam daje priliku da potencijalnog kupca upoznate sa vašim prodajnim asortimanom na vrijeme. Generalno naši čitatelji su pretežno muška populacija, što omogućuje da vašu reklamu vidi baš ciljana skupina.

 

Naš marketing prostor je jasno vidljiv, i prikazan je na portalu ili forumu:

 

  • Banner: PORTAL TOP POZICIJA, dimenzije 468x60 , tip  stalni
  • Banner: PORTAL BANNER POZICIJA, dimenzije 468x60 , tip rotirajući
  • Banner: PORTAL SIDE POZICIJA, dimenzije 340x60, tip stalni   NOVO
  • Banner: FORUM TOP POZICIJA, dimenzije 468x60 , tip stalni
  • Promo članak

   

Hvala Vam na suradnji i ukazanom povjerenju, i što reklamiranjem Vašeg proizvoda ili/i firme podržavate naš rad, a mi ćemo se maksimalno potruditi da opravdamo ukazano povjerenje.

MojSkuter.com redakcija

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg