Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

black hawk

Imao sam prilike malo probati novi model na našem tržištu 303r black hawk.

TGB - Taiwan Golden Bee , je s ovim modelom napravio poprilično dobar skuter. Vozne osobine su mu i više nego dobre, a s cijenom i izgledom jednostavno mami kupce.

Pa da ga malo i pobliže opišem. Ono što je za pohvalu je da aluminijske podnice i satovi kao i kromirane ručkice podižu izgled samoga skutera. Sportski štih se vidi po dizajnu koji odlikuju u prvom redu agresivna igra boja crna-narančasta , te niz naljepnica koje moram priznati , ne ostavljaju nikoga ravnodušnim poglavito mlađe vozače.

Skuter sam vozio pod blokadom tako da nisam bio u mogučnosti provjeriti njegovu konačnu brzinu, ali ono što se je moglo vidjeti da je i pod blokadom nizbrdo išao 60 km/h i vapio je da mu se blokada skine . Napomena : satovi su čak pokazivali 70km/h , ali pošto me je pratio prijetalj u autu, potvrdio mi je brzinu 60 .

Dakle tu mali minus na nepreciznosti pokazivača brzine mogu još samo dodati minus nešto slabijoj završnoj obradi, koja je ipak zadovoljavajuća.

Skuter je izrazito vozan i lako upravljiv , kočnice zadovoljavaju, te za kraj moram reći , da se ovaj skuter treba svakako razmotriti jer nudi usitinu puno , te za cijenu koja je ispod 10000 kuna i 2 godine jamstva, teško da možete naći nešto bolje.

tehničke specifikacije : http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=139&Itemid=33

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RACING.jpg