Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Dragulj iz SYM-a (Joyride 200)

 

joyride_200.jpg

 

 Kako SYM na ovim prostorima nije baš pretjerano poznata marka i uglavnom su zastupljeni skuteri od 50 ccm, odlučio sam predstaviti SYM Joyride 200.

 

Za početak, SYM, odnosno San Yang Motor company je već svjetski priznata marka osnovana uz pomoć Honde prije 40-ak godina u Tajvanu. Da se radi o vrlo jakoj firmi govori i činjenica da se godišnje proizvede oko pola milijuna skutera, te tako vode glavnu ulogu na domaćem tržištu, a dobro stoje i na Njemačkom i Nizozemskom tržištu.

 

Nema sumnje da u SYM-u znaju napraviti dobar skuter, zapravo Joyride 200 je vrhunski u mnogim pogledima, iako agregat ima samo 180 ccm, osjećaj je kao da ima više, ne manje, kao što ime sugerira, i tako osigurava performance kao većina 250 ccm skutera. To obuhvaća brzinu od oko 120 km/h i vrlo dobro ubrzanje.

 

U dizajnu skutera ima i Hondinih gena, budući da te dvije tvrtke surađuju. A dokaz da je dizajn vrlo visokoj razini stoji i u činjenici da Aprilia u Italiji prodaje Joyride kao Laverdu Phoenix.

 

Joyride je i vrlo dobro opremljen, i naprijed i nazad ima disk kočnice, naprijed se nalazi vrlo dobar vjetrobran, dashboard je isto lako vrlo dobro opremljen, uključuje brzinomjer, indikator goriva, termometar i sat (s alarmom). Sjedalo je vrlo udobno, ovjes je dosta mekan, te je upravljanje vrlo lako i stabilno. Pod sjedalo stane 40L, odnosno dvije kacige i jedno prijenosno računalo. Kapacitet prtljažnog prostora moguće je povećati i koferom (top case).

 

I na kraju kupcima možda i najvažnije, Joyride je poseban i po svojoj cijeni od 21.500 kn što je i 10-ak tisuća kuna manje od konkurentskih proizvoda. Osim izvedbe od 180 ccm postoje još dvije, 125 i 150 ccm.

 

 

Članak je uvelike preuzet s britanskog Telegrapha (http://www.telegraph.co.uk/motoring/main.jhtml?xml=/motoring/2002/08/30/emfscot31.xml ).

Osim gore navedenog preporučio bih još članak na web stranici insidebikes.com (http://www.insidebikes.com/bikebible/reviews/sym/joyride_180/review_reviews.htm ).

 

 

opis : http://www.mojskuter.com/index.php?option=com_content&task=view&id=131&Itemid=33

 

author : downtown , forum member

 

 
Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg