Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Vespa GTS

S prvim proljetnim zrakama sunca, u odabrane Piaggio i Vespa salone stigle su ponude kojima ne možete odoljeti..


Piaggio Beverly, predvodnik po pitanju  vrhunske tehnologije, završne obrade i stila, ponosi se performansama, sigurnošću i jedinstvenim, prepoznatljivim izgledom te svojim vrlinama sasvim opravdava ugled skutera koji dominira tržištem od pojavljivanja 2001.
Beverly 300 pokreće pouzadni agregat Quasar 300 s elektronskim ubrizgavanjem čije performanse jamče žustru gradsku vožnju te sigurna i udobna putovanja van grada.
Uz izvrsne vozne osobine i privlačan dizajn Beverly 300 ie pruža i veliku dozu praktičnosti svojim visokim kotačima, snažnim agregatom, niskom potrošnjom goriva, velikim servisnim intervalima i jednim od najvećih prostora ispod sjedala u klasi.
U posebnoj ponudi ovog proljeća, Piaggio Beverly 300 može biti vaš već od 34.990 kn za gotovinsko plaćanje.

 

Za one koji znaju što žele i ne pristaju na kompromise po pitanju kvalitete, dizajna i performansi, Vespa s najsnažnijim agregatom od 300 kubika nudi model GTS.
U odabranim Vespa salonima počela je prodajna akcija u kojoj svoju novu Vespu GTS 300 možete kupiti uz uštede do 3.800 kn i poklon prtljažnik.Vespu GTS Super 300 odvezite iz salona za 39.990 kn za gotovinsko plaćanje uz poklon prtljažnik u boji vozila.

 

Požurite do najbližeg Piaggio i Vespa salona i provjerite dostupnost akcija.

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg