Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Skuterima do Istambula

Legendarni Gerry Mayr (www.gerry.as) u više je navrata iznenadio svijet svojim putovanjima uz pouzdana Kymco vozila , pa je tako 2002. godine s Kymco Grand Dinkom 125 prosao 13.500 km u komadu i to preko tri kontinenta – Europe, Afrike i Azije. Sljedeće godine se s ATV-om MXU 150 odvezao preko Rusije do najsjevernije točke Europe, Nordkapa, vozeći i na temperaturama od minus 40 stupnjeva. Vrhunac je bio 2005. godine kad je s ATV-om KYMCO MXU 250 u razdoblju od 26. Prosinca do 30. Siječnja obišao 18 europskih metropola prevalivši pritom 13.519km što mu je zajamčilo ulazak u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda, gdje još uvijek stoji http://www.gerry.as/weltrec/weltrec.html.

 

Skuterom do Istambula 2

Možda je upravo Gerry Mayr bio nadahnuće hrvatskim mladićima Mariu Topiću i Josipu Božiću da se odvaže na avanturu posjeta Istanbulu putujući na dva skutera od 50ccm. Izbor je pao i ovoga puta baš na Kymco . Dečki su odabrali New Dink 50, koji je pogonjen četverotaktnim pogonskim strojem, a oduševljava razlog – 4T skuteri manje troše, i veća su fora, jer se njima nigdje ne žuri, upravo suprotno . Mladići su inače profesionalni fotografi, i na Internet su postavili galeriju s putovanja, a možete ju pogledati na adresama http://picasaweb.google.com/topic.mario/ZagrebIstambul# i http://picasaweb.google.com/topic.mario/ZagrebIstambulIIDio#

 

1

2

 

 

Dok ljubomorno i bez daha gledamo u vrhunske fotke , jedino možemo reći bravo za hrabrost i odlične fotografije, uz žaljenje što nismo participirali u ovom zaisgurno nezaboravnom putovanju. Gerry Mayr možda je malo otkačeniji i odvažniji (za sada), ali zasigurno je da kod naših prijatelja može na lekciju iz ležernosti i umjetničkog izričaja..

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

HANDLEBARS.jpg