Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

DVOTAKTNI SPORTCITY ONE 50

U svim Aprilia ovlaštenim prodajnim salonima dostupan je novi model skutera najmanje zapremnine, Sportcity One 50 2T. Nakon četverotaktnog Sportcity sada dolazi i s dvotaktnim agregatom..

 

Sportcity One je «najmlađi» Aprilia skuter, svježeg, sportskog izgleda i odličnog omjera uloženog i dobivenog. Dvotaktni Sportcity je odlična kombinacija dinamičnih i praktičnih obilježja. Kompaktnost, udobnost i praktičnost su uvijek bile jake strane Sportcity-ja.

 
 

Sjedalo je dovoljno veliko i udobno za vozača i suvozača, ravna podnica nudi mjesto i za odlaganje predmeta, rukohvat za suvozača je ergonomski oblikovan, a instrument ploča nudi vozaču sve potrebne podatke.

 

Sportcity One skuter je koji se ističe zahvaljujući svojoj osnovnoj namjeni. Savršeno je vozilo za probijanje kroz promet, a zahvaljujući racionalnom dizajnu prostora nudi sve pogodnosti modernog skutera velikih kotača. Visina sjedala od 775 mm čini ga poželjnim i za vozačice.

 

Okvir Sportcity-ja je čvrsti cjevasti od visokootpornog čelika, a ovjes izvrsno odgovara na zahtjeve i grubljih površina. Zahvaljujući okviru i ovjesu, Sportcity je savršena kombinacija prostranosti i upravljivosti. Snažne kočnice sastoje se od 220 mm diska s plivajućim dvoklipnim kliještima sprijeda i bubnja od 140 mm straga.

 

Živahni dvotaktni agregat razvija 4,08 KS uz izvrsno ubrzanje i vrlo brzo postiže maksimalnu dozvoljenu brzinu od 50 km/h. Brz i odlučan odgovor na gas, osnovna je kvaliteta potrebna za brzo i sigurno probijanje kroz gradske gužve. Izvrsne potrošnje i zavidne autonomije, Sportcity je idealan za bezbrižnu vožnju gradom.

 

Cijena Sportcity One 50 2T s božićnim popustom od 10% iznosi 11.246,00 kn.

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

RACING.jpg