Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

b_600_450_16777215_00_images_stories_vijesti_2008_zagreb_auto_show_Image00011.jpg

ZAGREB AUTO SHOW je već svima poznat. Danas smo ga posjetili , i donosimo Vam prve novosti . Ovoga puta mjesta za motocikle , ali i skutere je bilo više nego ikada. Mnogi izlagači su i ovoga puta prezentirali svoje adute . Idemo redom..

 

gilera gp800

PIAGGIO HRVATSKA je ovogu puta pokazala mišiće svima ostalima. Sa najvećim izložbenim prostorom i mnoštvom izloženih modela omogučuju svakome od Vas da provjerite svoje favorite.

 

KEEWAY i GENERO Motors su ovoga puta odlučniji nego ikad sa također impresivnim nastupom. Pogledajte fotke, one govore više od riječi..

KEEWAY

GENERO MOTORS

 

 

BETA MOTO

BETA MOTO je danas predstavio vrlo interesantan novitet nama već poznatog branda CFMOTO 150 GLORY , te niz novih motocikala REGAL RAPTOR. Ali najavljuju da to nije sve , predstavivši niz novih modela na svojim WEB stranicama obečali su nam slijedeći tjedan i njihovu velesajamsku promociju.

 

BRODOMERKUR

Ugodno iznenađenje je pojava MALAGUTIA s kojima je MOJSKUTER napokon stupio u kontakt i to čini se vrlo pozitivan, vidjet ćemo uskoro..

Još je tu cijeli niz uvoznika skutera , motocikala, ali i opreme. Nažalost YAMAHE , KYMCA niti DERBIJA nije bilo . A izrazito sam se veselio potencijalnom ljetnom hitu DERBIJU RAMBLI kao i atraktivnom novom T-MAXu .

 

USKORO očekujte još novosti kao i galeriju...

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg