Testovi
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Kymco LIKE 200i

Kad nam dođe neki kymco na test na kraju testiranja smo uvijek ugodno iznenađeni i vrlo zadovoljni viđenim i teška srca vraćamo testni primjerak, a tako je bilo i ovoga puta. Na test nam je stigao mali simpatični LIKE 200i. Odmah na prvi pogled jasno se ističe mix lijepog retro talijanskog i modernog dizajna.   Iako navedeni skuter primarno dolazi pogonjen dvotaknim 50ccm agregatom, naš testni primjerak je pogonjen jačim četverotaktnim 163ccm agregatom. Tako se testni LIKE pokazao vrlo agilan , ali i poprilično brz. Idemo redom...

Kymco LIKE 200i

LIKE je vrlo simaptičan skuter vrlo lijepih linija , gledajući fotografije konceptualno Vas podsjeća na popularnu Vespu. Uživo kad ga vidite ipak shvatite da je to poseban skuter i vrlo lako Vam se svidi. Vjerovatno po tome je i dobio ime :-) .

 

Kymco LIKE 200i

Kymco LIKE 200i

Kotači i kočnice

Čim sjednete na LIKE možete primjetiti da se radi o manjem "gradskom" skuteru. Iako se na skuteru malo skučeno sjedi , ponajviše zbog toga jer je nešto povišenija ravna podnica , i dalje je skuter vrlo lako voziti.  U ovoj klasi su 12" kotači standard , te ni kymco tu nije ništa mjenjao. Ono što je vrlo pohvalno čini se kod svih kymco skutera pa tako i kod ovog su disk/disk kočnice koje u kombinaciji sa vrlo dobrim amortizerima odrađuju vrhunski posao. Kočnice se lako doziraju, i po potrebi na nešto jači stisak  jako koče. S obzirom na klasu skutera LIKE se odlično nosi i sa neravninama kao i s (vrlo čestim na našim cestama) rupama , tako se ovaj skuter pokazao vrlo dobar za gradsku "slalom" vožnju. Van grada se ovaj skuter također lako vozi, ipak manji gabariti samog skutera i nešto tvrđe sjedalo će Vas prisiliti na češće pauze.

 

Kymco LIKE 200i

Motor

Agregat koji pogoni ovaj testni LIKE 200i je u biti 163ccm četverotakni zračno hlađen sa ubrizgavanjem goriva. Razvija 8,1kW pri 7500rpm . Pokazao se vrlo elastičan te skuter čini vrlo živahnim i brzim. Sama ubrzanja su vrlo dobra, te ovaj agregat navedeni LIKE može potjerati do makasimalnih 120km/h po njegovom satu.  I to uz vrlo malo potrošnju koja je iznosila  na našem testu ugrubo oko 3,5L.

Kymco LIKE 200i


Oprema

Ono što uistinu oduševljava je količina opreme koju dobijete sa ovim skuterom. Najviše se ističe kofer koji dolazi u serijskoj opremi u boji skutera. Tu je i standardna "kukica" koja u kombinaciji s ravnom podnicom može biti vrlo korisna. Mjesto pod sjedalom za manju jet kacigu je već klasika,  ali ono što nije klasika je uvjek dobro došao veliki prednji pretinac u kojeg je između ostalog integrirana 12V utičnica. Da bi istakao svoj simpatični izgled tu su i kromirani retrovizori.  Vrlo je simpatično izveden izgled i način rada izvlačenja nožica za suvozača. 

Kymco LIKE 200i

Kymco LIKE 200i

 Trenutna cijena navedenog skutera na našem tržištu je oko 20.000,oo Kn (~ 2780,oo EUR) , što nije malo , ali nije ni puno s obzirom na sve navedeno što dobijete. U svakom slučaju naš konačni zaključak je da se radi se o vrlo lijepom bogato opremljenom malom gradskom skuteru kojeg krasi vrlo dobra završna obrada i visoka kvaliteta.

Kymco LIKE 200iTehničke specifikacije :

    * agregat : 4T, 163ccm, 8,1kW pri 7500rpm (12Nm pri 6000rpm) ,
      zračno hlađenje, elektronsko ubrizgavanje goriva
    * dimenzije 1915x690x1115 , težina 116kg
    * 120/70-12 prednji, 130/70-12 zadnji kotač
    * kočnice : disk , disk
    * 6 litara spremnik benzina

Dodatne informacije o ponudi i akcijama potržite i na KYMCO.HR
Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RACING.jpg