Najave
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Kymco je i ove godine predstavio novitete na sajmu Eicma..

Kymco EICMA 2011

Xciting 400 – konkurenciji nije ni malo svejedno s Kymcom koji već godinama predstavlja nove modele i postavlja nove standarde u industriji skutera. Novi Xciting 400 namijenjen je aktivnom i sportskom stilu života modernih europskih gradova. Kymcovi projektanti kreirali su skuter koji kombinira optimalne vozne karakteristike bez umanjivanja kmofora neophodnog za svakodnevnu uporabu. Srce projekta je novi 4-taktni pogonski stroj od 400cc s elektronskim ubrizgavanjem goriva, još jedan u obitelji G5 pogonskih strojeva. Snaga je velikih 26kW pri 7.000 o/min uz odlični okretni moment od 37Nm pri 6000 o/min. Sve ostale pogodnisti obitelji su i dalje tu – 15' kotač sprijeda i 14' straga, jedinstveni u klasi pravi motociklistički trokut vilice sprijeda, ABS kao opcija itd… Prema predviđanjima, model će biti dostupan u drugoj polovici 2012-e godine.

Kymco EICMA 2011


K-XCT 300 – ovaj cross-over model donosi sve performanse i image obitelji Xciting u kompaktnom izdanju. Čak je i ime 'skraćena' verzija starijeg brata. Prilikom dizajniranja ovog modela, Kymcovi dizajneri kao cilj su postavili kompaktne dimenzije uz beskompromisne performanse i kvalitetu. Rezultat je impresivan, s kompaktnim okvirom (1450mm), koji zahvaljujući strukturi definiranoj kao 'Dual Under Bone' garantira kapacitet i čvrstoću još neviđenu u svojoj klasi. Pogonski stroj je poznat iz legendarnog modela DOWNTOWN 300i, a također ima opciju ugradnje najboljeg Bosch-ovog ABS sustava na tržištu. Predviđeno je da će K-XCT biti dosutpan na tržišu sredinom 2012-e godine.

Kymco EICMA 2011

Vrijedi još spomenuti i GDink 50-125-300 – Kymco se ovim modelom vraća svojim korijenima – prostranim i luksuznim skuterima u klasi 50ccm – beskompromisna kvaliteta, najbolje komponente i velika udobnost odlike su kako modela od 300cc, tako i 'malog' brata zapremnine 50cc. Obratite paznju na fotografiju na kojoj se odlicno vidi prostor između noge i upravljača, tako nešto je zaista samo u Kymco stilu.

Foto by MojSkuter.com

Izvor: Kymco.hr

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

HANDLEBARS.jpg