Najave
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Scarabeo-200-ie

Novi Scarabeo 200 i.e., nepogriješivog stila, sada je redizajniran i prilagođen potrebama tržišta te u potpunosti zadovoljava potrebe suvremene mobilnosti. Pogodan za putovanja između kuće i posla, ali i za izlete izvan grada, uvijek se zalaže za elegantan stil i izvrsnu praktičnost, koji su u pratnji izvrsnih performansi i udobnosti na najvišoj razini u klasi. Njegov jedinstveni dizajn, klasičan primjer talijanskog stila, još jednom prati smjernice kojima će svakoga inspirirati.

Scarabeo-200-ie

Izmijenjeni detalji na Scarabeu 200 i.e. zadržavaju autentični stilski identitet koji ga je proslavio. Redizajnirana je prednja maska - vraćena je „klasična“ ovalna rešetka koja novom Scarabeu daje posebnu eleganciju. Novost su i kromirani retrovizori, pokazivači smjera koji su spušteni na prednji upravljač, na više vidljivo mjesto i sjedalo koje je sad u dva nivoa koja u kombinaciji s novim unutarnjim punjenjem značajno povećavaju razinu udobnosti vozača i putnika.

Motor za novi Scarabeo 200 i.e. je dizajniran i izrađen posebno za ovaj skuter i obuhvaća najbolje raspoložive tehnologije uz malu potrošnju goriva. Novi Scarabeo 200 i.e. je jedinstven skuter koji nudi mogućnosti uz dodir prsta birati između dva načina vožnje: ECO za smanjenje potrošnje, SPORT za povećanje performansi.

Novi Scarabeo 200 i.e. dostupan je u šest različitih metalik boja: crna Aprilia, bijela Flair, srebrna Crowd, plava Couture, roza Silk i crvena Luxury, a može postati vaš za 24.490 kn...

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

SCOOTERTUNING.jpg