Najave
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

BMW E-Scooter

Njemački premium proizvođač na svom Motorrad Innovation Day 2011 eventu odlučio je prvi puta pokazati svoj koncept električnog maksi skutera budućnosti. Prema prvim informacijama o ovom skuteru, vidljivo je da se BMW bazirao na dvije stvari, a to su performanse kakve maksi skuteri zahtijevaju i naravno autonomija u realnim uvijetima...

BMW E-Scooter

Iako službeni podaci nisu objavljeni, BMW tvrdi da će ovaj skuter imati ubrzanje do 60 km/h poput maksi skutera s klasičnim motorom zapremine 600 ccm. S druge strane, zanimljivo je da iz BMW-a najavljuju kako će ovaj skuter imati autonomiju veću od 100 kilometara. Osim toga, zanimljivo je spomenut da ovaj skuter nema klasičnu konstrukciju, već se cijela konstrukcija bazira na aluminijskom okviru za baterije.

BMW E-Scooter

BMW za sada ne otkriva detaljnije informacije o ovom skuteru, ali se očekuje da će više informacija biti dostupno na ovogodišnjem EICMA Showu krajem godine. Također, očekuje se da će na istom mjestu BMW predstaviti dva serijska maksi skutera, a možda je ovo jedan od njih.

izvor: automoto-portal.hr

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RIDE.jpg