Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 

VIRB® X i VIRB XE, sljedeća generacija akcijskih kamera tvrtke Garmin®

 

GARMIN je predstavito ovu novu kameru koja ne pruža samo pregled snimke već i druge parametre dodane na snimku kao šti su prijeđena udaljenost, brzina i na kraju koliko je uistinu avantura bila urnebesna.


Kompaktne akcijske kamere s  mogućnošću izrade kvalitetnih, širokokutnih snimaka visoke razlučivosti, VIRB X i XE će vas sigurno iznenaditi posve novim dizajnom omogućujući više načina montaže.Vodootporne do 50 metara, obnovljenog dizajna, ne zahtjevaju dodatno kućište za podvodno snimanje. Osim poboljšanih audio i video modova, VIRB X i XE sadrže i mnoštvo ugrađenih senzora i bežičnih mogućnosti koji se mogu koristiti u novoj G-Metrix metrici za dobivanje opsežnijih podataka i bolji doživljaj snimljene avanture. VIRB X i XE ne samo da pružaju najbolje korisničko iskustvo već i najbolje gledateljsko iskustvo, bez obzira na aktivnost. Bilo da korisnici žele prikazom podataka preko snimke analizirati svoju snagu s mjerača snage – Vector™ ili  G opterećenje tijekom akrobatskog leta ili vožnje, oživjeti odrađene utrke ili možda noge prekrivene snijegom tijekom „dana praha“ uz pomoć fēnix® 3 sata, te pogledati ubrzanje i zabilježiti najveću brzinu na stazi, ultimativni akcijske VIRB X i XE će im to omogućiti...
 

“Uz redizajnirani izgled, unaprijeđene mogućnosti snimanja, ugrađene senzore i G-Metrix parametara, VIRB X i XE predstavljaju iskorak u razvoju akcijskih kamera za amatere, ali i one koji se snimanjem bave profesionalno” rekao je Dan Bartel potpredsjednik globalne prodaja“Izrazito smo sretni što možemo predstaviti ovu novu kameru koja ne pruža samo pregled snimke već i druge parametre dodane na snimku kao šti su prijeđena udaljenost, brzina i na kraju koliko je uistinu avantura bila urnebesna.”

 

Dizajnirane za akciju

 

S kvalitetnim, širokokutnim snimkama, VIRB XE je dizajnirana za izradu profesionalnih HD snimki pri 1440p/30fps i 1080p/60fps uz prvorazredno usporeno snimanje, stabilizaciju slike i različite razine zumiranja. VIRB X daje oštre HD snimke pri 1080p/30fps i 720p/60fps uz usporeno snimanje i opciju zuma. Uz senzore za fotografiju, obje verzije kamera daju oštru sliku i mogućnost snimanja niza fotografija s kvalitetom slike do 12MP. Nadalje, VIRB XE ima Pro mod s više naprednih opcija za ručno podešavanje kao što je kontroliranje bjeline, oštrine, profila boje, ISO ograničenja i otklon expozicije.

 

Namijenjene kako bi izdržale i najteže uvjete i VIRB XE i VIRB X su vodootporne do 50 m i ne zahtijevaju podvodno kućište. Uz hidrofobne, ravne staklene leće, podvodne snimke su kristalno jasne, a prijelazi u i izvan vode su bez kapljica. Pored obnovljenog dizajna, nove VIRB X i XE akcijske kamere imaju i novi mikrofon za iznimno čist zvuk, čak i pod vodom, te Bluetooth audio povezivost za Bluetooth slušalice ili mikrofon. Akcijske kamere VIRB X i XE također imaju usavršene, više profesionalne i sigurnije nosače sa zateznim sustavom s protuklizajućom allen glavom, omogućujući maksimalan okretni moment za otpornost na vibracije.


VIRB X i XE su opremljene s različitim ugrađenim senzorima, i imaju mogućnost bežičnog povezivanja putem Bluetooth, ANT + i Wi-Fi tehnologije, tako da korisnici mogu snimiti više od obične video snimke. Uz G-Metrix, VIRB X i XE koriste interne senzore kao što su visokoosjetljivi GPS, brzinomjer i žiro kompas te kompatibilne uređaje i pribor kao što je HRM-Run senzor, fēnix 3 multisport sat ili Vector mjerač snage za praćenje kretanja u realnom vremenu i dobivanje više podataka o vašoj avanturi. Osim toga, one su kompatibilne s Bluetooth OBD alatima kako biste snimili prave podatke vožnje poput brzine, okretaja (RPM) i postotka gasa.


Putem ugrađene Wi-Fi tehnologije, korisnici mogu sad povezati VIRB X i XE s VIRB mobilnom aplikacijom na svojim smartphone i tablet uređajima. Uporabom VIRB mobilne aplikacije, korisnici mogu dobiti video snimku praćenja u stvarnom vremenu kako bi podesili snimke i vidjeli što se snima, upravljali i imali pregled nad više kamera ili čak brzo uredili snimku i dodali preko nje G-Metrix podatke, što učitavanje i razmjenu video sadržaja čini jednostavnijim nego ikad prije. Osim toga, spajajnjem na mobilnu aplikaciju, korisnici uvijek znaju gdje im kamera, a zahvaljujući VIRB  funkciji praćenja, koja pamti zadnju GPS poziciju kamere.

 

Kompaktne i jednostavne za uporabu

 

Redizajniranog izgleda, VIRB X i XE odbacuju sva nagađanja o uporabi akcijskih kamera i dobivanju odlične video snimke. Visokokontrastni 1 inčni zaslon omogućuje brzu i jednostavnu konfiguraciju kamere, a uz upravljanje samo jednim dodirom, korisnici mogu jednostavno aktivirati uređaj i započeti ili zaustaviti snimanje putem jednostavnog prekidača. Tu je također i posebna tipka za fotografiranje koja radi i dok kamera snima. Koristeći zamjenjive i punjive baterije, VIRB X i XE mogu snimati i do 2 sata pri 1080p te pohraniti video sadržaj i podatke na microSD karticu. Ove kamere imaju kontakte za napajanje otporne na vremenske uvjete.

 

Jednostavno uređivanje snimke

VIRB Edit ™ Garmin besplatni računalni program za uređivanje,  može automatski generirati velike, spremne za razmjenu video zapise s G-Metrix podacima prikupljenim s VIRB kamere. Ili, korisnici mogu odabrati ručni način upravljanja ručno za pregled i uređivanje snimke, podesiti mjerač G-Metrix podataka i dodati glazbu na snimku. Koristeći GPS vremensku oznaku, VIRB Edit također može automatski sinkronizirati snimku s više kamera za neprimjetnu izmjenu kutova kod uređivanja kompilacije s više kamera. Korisnici će također moći kreirati prilagođena mjerenja i grafove za dobivanje jedinstvene video snimke. VIRB mobilna aplikacija može biti korištena za brza uređivanja ili dok ste negdje vani, na smartphone i tablet uređajima.  S ovom aplikacijom korisnici mogu brzo skratiti snimku, dodati na istu MotionMetrix mjerenja i glazbu, što učitavanje i razmjenu snimljenog sadržaja čini bržim.

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg