Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

primavera 

Nova i dugo očekivana Vespa Primavera spremna je osvojiti hrvatsko tržište nakon predstavljanja na sajmu motocikala u Milanu EICMA 2013 i predstavljanja novinarima na ulicama Barcelone gdje je osvojila simpatije i pobrala sve pohvale...

Nova Vespa Primavera stvorena je iz vrijednosti koje su prije 44 godine odredile uspjeh prve Primavere. Prva Vespa koja je nosila to ime predstavljena je 1968. godine i bila je revolucionarna. Kompaktna, agilna i pokretana izvrsnim pogonskim agregatom, Primavera je oslobodila generacije mladih te se bez prekida proizvodila do 1982. godine, postavši time ne samo legendarnim modelom već i jednim od najvećih komercijalnih uspjeha u povijesti Vespe.

Primavera je mladenačka, inovativna, tehnološki napredna, agilna i dinamična te ujedno svjesna važnosti očuvanja okoliša u kojem je odigrala ključnu ulogu. Suvremena nasljednica, koja također nosi ime Primavera, nasljedila je svježinu mladosti i uživanja u životu kakvu je nosila njena prethodnica.

Uz potpuno novi dizajn, novu čeličnu šasiju, nove dimenzije koje i dalje pružaju agilnost te veću dozu stabilnosti i udobnosti, Vespa Primavera ponovno je rođena. Pokreću je najsuvremeniji, ekološki pogonski agregati 50 2T, 50 4T 4V, 125 3V i 150 3V, a prisvojila je i neka stilska te tehnička rješenja Vespe 946, najprestižnije i tehnološki najnaprednije Vespe ikad stvorene.

Vespa Primavera očekuje Vas i u hrvatskim Vespa salonima najprije u verziji 50 2T s cijenom od 21.590 kn, a nakon toga i 50 4T 4V po cijeni od 23.290 kn te 125 3V po cijeni od 31.690 kn.

Sve cijene odnose se na gotovinsko plaćanje.

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg