Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 scootsmart

Evo kako smo i najavili nastavljamo sa testom guma Dunlop SCOOTSMART  (iako ih već neki popularno zovu roadsmart za skuter - po vrlo populranom modelu Dunlop moto guma).

Vrijeme je da upoznate i testni skuter i njegov setup. Dakle radi se o serijskoj Gileri Nexus 250i iz 2007.g., ima lijepo podešen prijenos, homologirani Leo Vince auspuh i pretapicirano malo presloženo sjedalo, te povremeno po potrebi stavlja se i kofer. Dakle vrlo popularan maxi skuter :)

Montirane su gume:

  • prednja SCOOTSMART 120/70-14 55S DOT 32 12 - napumpana po preporuci proizvođača na 2,0 bara
  • zadnja  SCOOTSMART 140/60-14 64S DOT 42 12 - napumpana po preporuci proizvođača na 2,2 bara

 

scootsmart 

S obzirom da su gume svježe montirane, krenuli smo lagano u test. Ideja je da u početku laganom vožnjom skinemo onaj prvi tanki sloj koji čuva gumu u skladištu. Nakon toga smo odradili nešto više od 100km vožnje uglavnom po zagorskim cestama, te nešto smo se vozili i po gradu i brzom autoputu. Prvi dojmovi su bili odlični. Dunlop SCOOTSMART u vožnji daje odličan osječaj sigurnosti. Gume su poboljšalje stabilnost skutera, posebno na neravnim cestama kao i u zavojima. Svakako se osjeti da dobro drži cestu, osječaj je kao da je "zaljepila" za cestu. Radi se očito o modernoj gumi, jer moramo reći s obzirom da smo skinuli dosta dobre i provjerene michelinke city grip, da nas je ugodno iznenadio ovako očito bolje držanje. S obzirom da je test tek krenuo, vidjet ćemo dalje kako gume drže i kako se ponašaju i u drugim uvjetima..

scootsmart

..uskoro slijedi nastavak ..stay tuned

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

GAS.jpg