Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

Ceracoat Ceramic

Snaga i trajnost motora iz bočice!

Svjedoci smo gomile razno raznih prezentacija i reklama za dodatke gorivu, aditive i slične stvari koje bi trebale napraviti čudo u motoru.

Čuda ne postoje, bar ne u motoru s unutarnjim izgaranjem. Stavimo na stranu sve te reklame za aditive i dodatke. Vjerojatno se pitate, da li postoji nešto što će stvarno produljiti vijek trajanja motoru, postoji li sredstvo koje će bez da naškodi motoru „prouzročiti“ dodatnu snagu, postoji li proizvod koji će motore novijih generacija zaštititi od loših hrvatskih goriva?

Na svu sreću, postoji.
Ceracoat Ceramic aditivi za motor i gorivo proizvod su glasovitog švicarskog instituta Ceracoat International, lidera razvoja svjetske Nano tehnologije. Bazirani su na Nano keramičkoj tehnologiji čestica i razvijaju se zadnjih tridesetak godina. Više nije tajna da se tim preparatima tretirajui sklopovi na svemirskim i vojnim letjelicama, podmornicama i sl.

Komercijalizacijom ove do nedavno nezamislive tehnologije došli smo u priliku svjetski hi-tech koristiti i u svom motoru, automobile, čamcu...

O Nano tehnologiji i Ceracoat proizvodima može se ispisati još puno kartica teksta, no vjerujem kako je i ovaj kratki uvod bio dovoljan da posjetite web stranicu Ceracoata u Hrvatskoj,

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

HANDLEBARS.jpg