Vijesti
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

 
xevo_250
 
    Novi XEvo je posljednji Piaggiov adut u dugoj tradiciji prestižnih GT skutera i postavlja nove standarde na tržištu komfornih, modernih, prostranih gradskih skutera...

    Elegantne linije i beskompromisna završna obrada daju jasan dojam prestiža. Udoban, ergonomski i zaštićeni položaj pri sjedenju omogućava laganu i opuštenu vožnju.

    Profinjeni stil Xevo dijeli s ostalim pripadnicima Piaggio GT obitelji skutera. Linije Xevo-a jednostavno zrače elegancijom. Sve je na njemu do posljednjeg detalja pažljivo osmišljeno i naglašeno najprestižnijim materijalima. Dvostruko prednje svjetlo smješteno je iza nijansirane, plastične zaštite prednjeg dijela, a pokazivači smjera ukrašeni su kromiranim nastavkom. Središnji dio držača za suputnika je zbog sigurnosti presvučen materijalom koji osigurava čvrsto držanje, a držač se produžava na udobni naslon. Retrovizori, smješteni sa strane visokog vjetrobrana, također su nijansirani u boji vozila i naglašavaju istinski stil Xevo-a.

    Racionalnost i raznovrsnost dizajna Xevo-a vidljiva je u izradi sjedišta za vozača i suvozača ispod kojeg zahvaljujući impresivnom kapacitetu od 56 l stanu dvije integralne kacige i predmeti duljine do 80 cm. Pristup prtljažom prostoru je moguć i sa stražnje strane, a i sjedište i stražnji otvor se podižu daljinskim upravljačem koji dolazi u serijskoj opremi. Bogata instrument ploča, po uzoru na automobilske, osim uobičejenih funkcija sadrži i niz lampica upozorenja i putno računalo koje vam omogućava kontolu svih funkcija Piaggio Xevo-a. Prednji blatobran integriran u prednji dio je također novost te sa višom, fiksnom pozicijom poboljšava aerodinamička svojstva.

    Zavidna razina opremljenosti Xevo-a karakterizira ga kao istinskog «Business Class» GT skutera. Cijena Piaggio Xevo 250 je 34.990,00 kn.
 
PIAGGIO HRVATSKA 
 
Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Invalid or Broken rss link.

Partneri

Prijatelji

HANDLEBARS.jpg