Najave
поздравления с новорожденным

MS TRGOVINA

STIGAO JE NOVI PIAGGIO BEVERLY 300 ABS I BEVERLY POLICE

beverly police

Piaggio Beverly napravio je revoluciju na tržištu zbog svoje agilnosti, pouzanosti i sigurnosti. Njegove sjajne performance omogućile su mu da se lansira u sam vrh prestižnog segmenta skutera s visokim kotačima.  Tijekom godina Beverly se mijenjao, uvijek opstajući na vrhu zahvaljujući udobnosti i pouzdanosti koju dokazuje na gradskim putovanjima, ali i na izletima van grada...

Piaggio Beverly 300 od sada je dostupan s ABS/ASR sustavom te agregatom koji zadovoljava Euro4 normu. Novost je i „bike finder“, koji omogućava lakše pronalaženje skutera daljinskim paljenjem pokazivača smjera, a posjeduje i funkciju daljinskog otključavanja sjedala. Utičnica od 12V zamijenjena je utičnicom za USB kabel, a izmjenjeni su i detalji završne obrade poput kotača, vilice, tunela, oslonaca za noge suvozača, rukohvata suvozača te prošiva sjedala.

U Piaggio salone stiglaje također i ekskluzivna verzija Beverly 300 ABS Police kao rezultat suradnje dvije poznate  talijanske marke. Beverly Police dolazi u matiranoj crnoj boji, sa sjajnim, crnim detaljima i plavkastim retrovizorima koji podsjećaju na stakla Police naočala za sunce.  Kako bi vozač bio stilski usklađen sa skuterom, dostupna je  i otvorena kaciga u crnoj mat boji s Police znakom.

beverly police


Preporučena maloprodajna cijena novog modela Beverly 300 ABS  s uključenim posebnim porezom je 38.900 kn, a trenutno možete provjeriti u Piaggio salonima i dostupnost akcijskog popusta od 2.000 kn.

 

Komentari sa MS foruma
Trenutno nema komentara

MS TRGOVINA

Posjeti MojSkuter.com FORUM

Posljednje sa foruma

Partneri

Prijatelji

RIDE.jpg